کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9366 | مشاهده و دانلود: 756774777 | آخرین بروزرسانی: 1403/06/04 | اعضاء: 318384 | نظرات: 37978
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

گوشی‌های ملی مونتاژی هستند

فعالان صنعت تولید گوشی موبایل که پنج سالی است در برزخ انتخاب مونتاژ یا تولید دست و پنجه نرم می کنند، با نامگذاری تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی در سال جدید، بار دیگر عزم خود را برای تولید گوشی وطنی جزم می کنند.

به گزارش سافت گذر به نقل ازآی تی آنالیز؛ بحث تولید گوشی تلفن همراه در کشور اواخر اردیبهشت سال 85 مطرح شد و در پی اجرایی شدن آن، مسئولان وقت برای حمایت از این پروژه ملی تصمیم های گوناگونی از جمله افزایش تعرفه واردات این کالای ارتباطی و دیجیتالی اتخاذ کردند.
در پی اجرای این پروژه ملی طی چهار سال گذشته تعرفه گوشی موبایل از چهار به 60 درصد رسید تا به موجب آن تولیدکنندگان بتوانند با شرایط مناسب به تولید و عرضه کالاهای ایرانی خود بپردازند.
بالا رفتن تعرفه واردات گوشی شرایط فعالیت برای واردات این کالا را توسط فعالان قانونی بسیار سخت کرد به طوریکه به دنبال عرضه آن در کشور قیمت این کالای ارتباطی و دیجیتالی به شدت افزایش یافت.

با واردات بی رویه گوشی موبایل توسط مراجع غیرقانونی، به مرور زمان بازار این کالای پرمصرف در اختیار فعالان غیرقانونی قرار گرفت و ادامه بالا ماندن تعرفه واردات گوشی تلفن همراه در سال های اخیر باعث شد تا بیشتر شرکت های واردکننده رسمی در کشور فعالیت خود را متوقف کنند.

نمونه ای از خط تولید گوشی تلفن همراه در کشور
موضوع تولید گوشی تلفن همراه در ایران از سه شرکت به نامهای کارخانجات مخابراتی ایران، کنسرسیوم سروش رسانه و شهرک های هوشمند و شرکت خدمات طلایی عماد با امضای تفاهمنامه ای با وزارت صنایع و معادن وقت و تعهد به تولید سالانه 2 میلیون گوشی وطنی به فعالیت در این زمینه شروع شد اما متاسفانه برخی از این شرکت ها بعد از مدت کوتاهی نسبت به شکست در این پروژه اعتراف کردند و تنها شرکت نیمه هادی عماد به تولید گوشی های خود ادامه داد. پس از آن نیز شرکت ارتباط همراه اروند گویا و شرکت ابرا تهران به فعالیت در این بازار که گفته می شود سالانه بالغ بر 18 میلیون گوشی در آن خرید و فروش می شوند، پرداختند.
به گزارش مهر،‌ شرکت های باقیمانده در زمینه تولید گوشی در کشور تا کنون نتوانسته اند به تعهدات سالانه 2 میلیون گوشی پایبند باشند و به گفته مدیرعاملان شرکت های تولیدکننده از سال های گذشته تا کنون جمعا پنج میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه ملی نیز تولید نشده است.

گوشیهای ملی مونتاژی هستند
از تصمیم اجرایی شدن پروژه ملی تولید گوشی تا تولید و عرضه این گوشی ها در بازار کمتر از سه سال است که پای نمایش گوشی های داخلی در ویترین مغازه های خرید و فروش گوشی موبایل باز شده است.
"داوود طزری" یکی از فعالان بازار تلفن همراه در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این گوشی ها می گوید: گوشی های ملی موجود در بازار ترکیبی از مونتاژ و تولید هستند و متاسفانه در تولید آنها از هیچ نوآوری و تکنولوژی خاصی که این گوشی ها را متمایز از سایر گوشی های خارجی در بازار کند، استفاده نشده است.
از سوی دیگر مدیرعامل شرکت خدمات طلایی عماد با اشاره به تایید مونتاژی بودن گوشی های تولید داخل به مهر گفت: مونتاژ گوشی موبایل ارتباطی به تولیدی نبودن آنها ندارد چرا که در سایر صنایع نیز ما همچنان شاهد مونتاژ قطعاتی هستیم که به نام تولید ایرانی به فروش می رسند.
ارسلان اصلانی مونتاژ گوشی موبایل را تنها مربوط به ایران ندانست و معتقد است که برندهای معتبر جهانی نیز تمامی قطعات لازم برای این وسیله ارتباطی را خود تولید نکرده و آنها را از سایر کارخانه ها خریداری می کنند.
وی تاکید کرد: صنعت تولید گوشیهای موبایل در ایران مونتاژ است و این صنعت هم همانند سایر صنایع با مونتاژ قطعات به تولید می پردازد.

تولید باید تولید واقعی باشد
برخلاف اظهارات مدیرعامل شرکت خدمات طلایی عماد، با تاکید بر اینکه مونتاژی بودن گوشی ها ربطی به داخلی بودن آن ندارد، برخی از کارشناسان معتقدند که تولیدی به معنای واقعی تولید است که تمامی قطعات آن نیز جز کالاهای ایرانی باشد.
شهرام بیگی یکی از کارشناسان حوزه بازار تلفن همراه در این باره معتقد است که تکیه همیشگی بر مونتاژ، سبب خروج ارز و ایجاد اشتغال مولد برای نیروهای کار کشورهای دیگر می شود و براین اساس بهتر است تولید در کشور به معنای واقعی صورت گیرد نه اینکه قطعات به طور کامل وارد و تنها در کشور به یکدیگر متصل شوند.
وی می گوید: اگرچه شروع تولید با مونتاژ می تواند برای تازه کاران صنعت گوشی موبایل سکوی پرتابی به سوی پیشرفت و توسعه در طراحی و تولید محصول باشد اما صنعتگران و تولیدکنندگان گوشی باید به جای رویکرد به CKD (قطعات به هم پیوسته) یا قطعات SKD ( قطعات منفصله)، رمز موفقیت و پیشرفت را در دستیابی به طراحی و تولید بدانند و تلاش کنند تا به هدف‌های بالا در این زمینه برسند؛ چرا که پرداختن به تولید، باعث پیشرفت در زمینه‌های پژوهش و تحقیق، تکنولوژی توسعه یافته و طراحی قطعات می‌شود.
سعید نخعی یک تولیدکننده دیگر گوشی در این باره می گوید: تولیدکنندگان داخلی می توانند با بکارگیری از نیروهای انسانی خلاق در زمینه طراحی و تولید گوشی در کشور به موفقیت های بسیاری دست پیدا کنند.

اشتغالزایی با تولید داخلی گوشی موبایل در کشور
وی بر این باور است که تولید یا مونتاژ گوشی تا کنون باعث اشتغال زایی بسیاری از نیروهای بیکار در سطح کشور شده و تولیدکنندگان توانسته اند با حداقل ترین تولیدات نیز گردش مالی مناسبی در سطح کشور ایجاد کنند اما برای موفقیت بیشتر در این زمینه باید به نوآوری در این صنعت روی آوریم.

افق نه چندان دور تولید ملی موبایل
به گزارش خبرنگار مهر،‌ با وجود فراز و نشیب های گوناگون برای صنعت گوشی تلفن همراه در کشور و مونتاژی نامیدن این گوشی ها، باید نگاه جدیدی به این صنعت انداخت و با شعار امسال مبنی بر حمایت از تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی می توان چشم اندازی جدید در این صنعت ترسیم کرد.
اگرچه در شرایط حاضر طی سال های گذشته مونتاژ گوشی در دستور کار بیشتر تولیدکنندگان داخلی بوده ولی با حمایت بیشتر از این صنعت نوپا می توان امیدوار بود و آن را روزنه ای برای نزدیک شدن به تولید واقعی گوشی وطنی دانست که شاید در آینده نه چندان دور بتواند نه تنها با برندهای خارجی و معتبر رقابت کند بلکه جایگزین آنها حتی در بازار جهانی شود.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 9317 گروه خبری: اخبار موبایل و تبلت منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/03/08 تعداد مشاهده: 1808
سافت گذر
نظرات بینندگان

یوسف اندیشگر 1391/03/10 12:17
ضمن ابراز تاسف برای کشورم که شرکت عماد دیگه حتی مونتاژ هم نمیکنه (البته اگه صحبتای دوستمون صحیح باشه) و ضمن موافقت با نظرات دوستان "مرتضی فعال" و "محمد منتظری" این نکته رو هم باید اضافه کنم که درسته که تولید حتی در مورد برندهای معتبر هم به معنی تولید بومی تمام قطعات نیست و اونا هم از قطعات برندهای مختلف برای تولید گوشی استفاده میکنن، ولی تفاوت فحشی بین چیزی که ما اسمشو میذازیم تولید و چیزی که (مثلا) اپل اسمشو میذاره تولید وجود داره و این تفاوت چیزیه که باید بومی باشه تا بگیم یه شرکت، گوشی تولید کرده، و اون یک کلمه است: "طراحی"
در واقع طراحیه که مشخص میکنه گوشی با فکر و ابتکار چه کسی تولید شده (و صد البته با استفاده از ابزارها و امکانات موجود که همون قطعات آماده هستن.)
طراحی، هویت گوشی رو مشخص میکنه؛ چیزی که در گوشیهای ایرانی فعلا سراغ نداریم...
سیروس 1391/03/09 01:06
شاهین جون یعنی ما باید بیکیفیت ترین جنس رو بخریم و استفاده کنیم تا آقایان وقت گل نی با شرکت های بزرگ دنیا بتونن مقابله کنن.
آقا من نمیخوام میخوام بروزترین سیستمو داشته باشم.
مگه 30 ساله داره پراید و سمند تیبا 1-2-1000 میزنه به کجا رسیدن فقط قاب عوض میکنن کیفیت افتضا... :(
پرایدم داره به قیمت خون باباشون میدن.
اون دنیا من جلوشونو میگرم گفته باشم ......
محمد منتظری 1391/03/09 00:07
محمد منتظری, دانشجوی کارشناسی رشته الکترونیک.
این که کارشناسان میگن همه قطعات یک تولید داخلی باید ایرانی باشه یعنی چی ؟(حرف چرتیه)
اولا که ایران هنوز تکنولوژی ساخت یک ترانزیستور معمولی رو هم نداره! چی برسه به آی سی های پردازشگر اطلاعات(CPU&GPU )
ثانیا بعد از این همه رشد در صنعت الکترونیک که همه ی دنیا حتی بعضی از شرکت های آمریکایی دارن ازش استفاده میکنن, باز ما بیایم از چگونگی تولید آتش شروع کنیم؟!

اگه منظور از تولید داخلی این بود که شماها هنوز جزو کشورهای جهان پنجم بودید!!!!!!
اگر هم با نظر من موافق نیستید میتونید با من در این مورد گفتگو کنید
Bulljohn870@yahoo.com
مرتضی فعال 1391/03/08 18:47
آقا گفت تولید ملی نگفت که مونتاژکاری که تولید یعنی عقل قشنگ ایرانی مونتاژ یعنی عقل زشت ایرانی تولید یعنی همت ایرانی مونتاژ یعنی همت برای خارجی
اپراتور تولید گوشی 1391/03/08 16:54
سلام و خسته نباشید به همه.
من خودم توی این شرکت عماد کار می کردم و الان این شرکت فقط وارد میکنه حتی مونتاژ هم نمیکنه الان هم پرسنلی به عنوان مونتاژ کار نداره و همش هم کلاهبردار هستند هم اصلانی هم اون مدیر عامل های قبلیش از 0 تا الانش الان هم این شرکت ورشکست کرده و به وزارت دفاع فروخته شده و ...
LIFE IS DIRT 1391/03/08 16:50
koorosh
"مدیر مالی گوگل یا مدیر عامل اپل سینا تمدن یا فیروز نادری در ناسا کیستند؟"

تو اول برو توی این شرکتهایی که میگی پست این افراد رو پیدا کن بعد به شایعات دامن بزن...........
koorosh 1391/03/08 09:57
تا هنگامی که اقتصاد دست دولت و نهادهای حکومتی باشد و آزادی در اقتصاد نباشد و تبادل فناوری صورت نپذیرد به بازار داخلی هم دست پیدا نخواهیم کرد چه برسد به بازار جهانی. باید با دنیا دوست باشیم و علیه هیچ کشوری موضع نگیریم. مگر مهندسان ما از انسان بودن چیزی کم تر از بقیه دنیا دارند؟ جز اینکه تکنولوژی روز در ساخت و های تک که در اختیارشان نیست (فراموش نکنید تکنولوژی روز را گفتم نه دیروز). چرا مهندسان ایرانی در کشورهای دیگر می‌درخشند. مدیر مالی گوگل یا مدیر عامل اپل سینا تمدن یا فیروز نادری در ناسا کیستند؟
شاهین 1391/03/08 09:21
تا ایرانی ها این محصولات را نخرند این تولید کنندگان به هیچ کجا نمیرسند. یک طرف قضیه تولید کننده است و طرف دیگر خریدار ایرانی و توسعه بدون کمک مردمی با فرهنگ غیر ممکن است.